divendres, 11 de juliol del 2014

El nou Bloc del Servei de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes al barri de la Mina: Assessorament i Mediació

Un nou espai informatiu arrenca al barri. La funció d’aquest bloc serà, principalment, facilitar el contacte entre el del Servei de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes: Assessorament i Mediació i el veïnat, oferint un racó de recursos de temàtica comunitària i d’organització veïnal. 

Som un servei del barri que tractem totes les qüestions relacionades amb la convivència i els diferents conflictes que es puguin donar dins una comunitat de veïns i veïnes. Entendre'ns entre les mateixes persones que vivim en una escala de veïns/es és una necessitat i sovint no és una tasca gens fàcil. perquè hem de gestionar diferents interessos, diferents horaris, diferents ritmes, diferents cultures, diferents hàbits... sota un mateix sostre.

La nostra tasca s'orienta a identificar l'arrel del problema per tal d'intervenir-hi i gestionar-lo conjuntament amb el veí o veïns implicats. Tractem de dotar d'eines i habilitats a les persones que viuen al barri de La Mina perquè afrontin i gestionin els conflictes amb què es troben, per tal de superar-los i créixer com a persones i com a barri.

En aquest bloc s'hi penjaran des de notícies d'interès fins a informacions relacionades amb el barri o recursos útils per les comunitats de veïns i veïnes i les persones que hi viuen. Som un servei obert, així que sempre que vulgueu també podreu contactar amb nosaltres al correu equipescales@barrimina.cat o trucant al telèfon 93 462 64 69.

Fem de La Mina un exemple de convivència.