dijous, 10 de juliol del 2014

MAPA GUIA D'ENTITATS I SERVEIS

El portal web del Consorci del Barri de la Mina té a la vostra disposició un Mapa - Guia d'Entitats i Serveis del barri. És una guia útil organitzada per seccions on s'incorpora un mapa per facilitar-te la localització.

El Barri de La Mina disposa d'una llista llarga de recursos públics i entitats que et poden servir de suport en qualsevol moment. Són epais accessibles i oberts a tothom; només cal que cerquis el servei o la entitat que necessitis i el visitis.

El coneixement, la promoció i la participació de serveis i entitats d'un barri és el reflex de la vida d'aquest. Si volem un barri i unes comunitats de veïns i veïnes actives, unides i compromeses amb la gent que hi viu hem de mantenir vives les seves entitats i serveis. És un bon mètode per promoure la bona convivència, contactar amb nous veïns/es, gestionar i resoldre dubtes i gaudir d'unes relacions saludables.

Us adjuntem les imatges de la Guia, però en aquest link també hi podreu accedir: http://barrimina.cat/index.php/barri-de-la-mina-mainmenu-8/entitats-del-barri-mainmenu-31